Romania private investigations

Ce fel de societate lasam copiilor nostri ???

eurosurveillance ci post

Un viitor pentru care merita sa lupti

Procesul dezvoltarii democratiei este atat de benefic, pe cat sunt de bine intentionati cei ce participa la exercitiul democratic.

Viitorul nostru insusi depinde de cum stim sa ne auto-guvernam, de simtul nostru de onoare si loialitate, de incredere in noi, si de dorinta exercitarii puterilor democratiei pentru binele general.

Cam asta este parerea mea, visavis de ce se intimpla acum. Si de ce at trebui sa se intimple in viitor. Bine, rau, indiferent de ce va fi, va veni din trecutul nostru pentru a ne bantui prezentul si a da forma viitorului.

Un viitor pentru care merita sa lupti, un viitor pe care copilul meu ajuns adult sa nu il vada ca pe al sau prezent stramb, nedrept, injositor, umilitor, sarac in vise si lipsit de sperante, in care sintagma “drepturi si libertati personale si cetatenesti” sa fie interzisa de copii celor care m’au guvernat pe mine, parintele sau, in mod stramb, nedrept, m’au injosit, m’au umilit, mi’au calcat visurile in picioare si m’au lipsit de speranta zilei de maine.

Clasa politica romaneasca a impins societatea spre acest moment si spre aceste evenimente; clasa politica si lipsa sa de viziune a pus o natiune intreaga cu spatele la zidul neputintei.

Am ajuns, in acest moment al vietii mele, sa descopar ca a fi parinte inseamna mult mai mult decat a asigura necesarul zilnic pentru copil, mai mult decat a alege o scoala buna, mai mult decat a invata copilul valorile adevarului si al onestitatii, si mult mai mult decat a ii arata dragostea ta: am descoperit ca un adevarat parinte inseamna si a incerca sa iti feresti copilul de durere si umilinta intr’un viitor in care tu nu vei mai fi.

Copilul meu, copilul tau, copiii nostri nu au nici o vina in nimic din ce li se pregateste de o clasa politica corupta, anti-democratica si anti-nationala. Cum as putea sta deoparte cand prevad ca daca nu se schimba insusi sistemul existent, copilul meu si al tau si ai nostri vor avea aceeasi viata stramba intr’o societate stramba, ca cea de acum?

Tu poti? Voi puteti? Eu NU !

Print Friendly, PDF & Email